Despre mine

Nu am facut acest blog ca sa va povestesc despre mine, asa ca voi fi cit se poate de scurt. Am avut norocul sa debutez in presa in toamna anului 1994, la citeva luni dupa ce am terminat liceul (Colegiul National Sf. Sava din Bucuresti), la Canal 31. Comentam meciurile transmise din NBA si am continuat sa fac acest lucru si dupa ce postul s-a transformat in Pro TV. In 1997 am inceput sa lucrez in presa scria, la proaspat infiintatul – pe acea vreme – ProSport. Din anul 2000, cariera mea a inceput sa fie mai tumultoasa. Am trecut prin mai multe colaborari cu diverse publicatii, printre care as mentiona Gazeta Sporturilor, dupa care in 2001 am pus bazele revistei Supercar, alaturi de o mina de oameni cu adevarat “muscati de automobil” (printre acestia prietenul Razvan Codorean, cu care as putea spune ca lucrez de o viata). Apropo, unul dintre proiectele la care lucram impreuna in prezent este greencars.ro, un site dedicat masinilor ecologice si tehnologiilor alternative.

Din 2003 am revenit la ProSport, dupa care in 2005 am preluat revistele Autocar si F1 Racing din postura de redactor-sef. Din pacate, situatia economica din Romania nu a fost de partea companiei care edita cele doua titluri, asa ca din 2007 am ales sa devin freelancer, lucrind pina in prezent cu TVR2, Boom Sport One, Telesport, Sport Magazin si alte companii de presa. In plus, mi-am imbogatit CV-ul cu functia de Senior PR la Bucharest City Challenge.

Pasiuni: baschet, automobilism – am fost navigator in Campionatul National de Raliuri – fotbalul american, muzica rock si hip-hop, Johnnie Walker, Dry Muscat si Sauvignon Blanc de Jidvei, Carlsberg, gratarele si ma opresc aici sa nu devin plictisitor.

Nu suport: tiganii, nesimtirea, smecherii de Bucuresti, manelele, muzica house, Acasa TV si alte posturi similare, politica, poporul francez, fotbalul european (adica soccer) si… ar mai fi multe.

Meseria m-a ajutat sa fiu prezent la numeroase evenimente sportive de anvergura, dintre care v-as spune doar despre NBA All-Star Game (2008 in New Orleans si 2009 in Phoenix), Super Bowl XLIII (2009 in Tampa si 2010 in Miami), numeroase etape de Formula 1 si WRC sau finala Champions League (2008 in Moscova). In plus, am avut ocazia sa cunosc numeroase nume mari din sport, cum ar fi, in ordine aleatoare, Magic Johnson, Charles Barkley, Tim Hardaway – am jucat baschet cu el in aceeasi echipa! – Marcus Gronholm, Petter Solberg, Jacques Villeneuve, Fernando Alonso sau Ghita Muresan – cu care am placerea sa fiu prieten de multi ani de zile.

Pe plan personal, cea mai mare realizare – alaturi de sotie, Crina – este juniorul Alexandru Cezar.

In incheiere, multumesc pentru sprijinul acordat in debutul meu online prietenilor Cristi Manafu, Mircea Scarlatescu, Adrian Georgescu, Cabral, Mircea Mester, baietilor de la FYB si lista poate continua la nesfirsit.

Daca vreti sa ma contactati, ma gasiti pe Twitter sau la mailul laurentiu@mandu.ro.

Keep in touch!

Switch to our mobile site