Alt scenariu futurist

21-05-2009, categoria Formula 1

Cred ca am dat in damblaua fictiunii… pentru ca acum o sa ma pun in pielea unui pilot de Formula 1 a carui echipa se retrage incepind din 2010 :)

Daca as spune ca am condus un monopost de Formula 1 si am fost rapid, cu siguranta ca nici unul dintre voi nu va mai reveni vreodata pe blogul meu! Asa ca doar o sa ma pun in pielea unui pilot de Formula 1… Ideea mi-a venit dupa ce am citit despre posibilul exod al pilotilor in postul lui Daniel.

Asadar sa zicem ca as pilota la una dintre echipele care ameninta cu retragerea din Marele Circ si care se va si tine de cuvint. Evident, in acel moment ar trebui sa imi cintaresc cu atentie optiunile si sa aleg ce este mai bine pentru mine.

Aici mai intervin insa niste semne de intrebare. Daca in contractul cu echipa exista vreo clauza care spune ca orice s-ar intimpla cu aceasta eu nu pot pleca fara acordul ei, atunci as fi nevoit sa alerg si… in nationalul de raliuri din Romania, presupunind prin absurd ca respectiva grupare s-ar muta in aceasta competitie!

Insa daca acordul scris imi permite sa fac ce vreau, as astepta sa vad ce decide echipa. Daca aceasta se indreapta spre o serie care ma intereseaza si este competitiva, atunci merg si eu acolo. Daca nu, atunci fie caut un nou angajament, fie ma retrag, vorba lui Fernando Alonso.

In ambele situatii, as alege ce este mai bine pentru mine. Si asa cred ca ar face oricare dintre pilotii de la echipele “rebele”, indiferent de declaratiile pe care le dau presei – vezi exemplul Kimi Raikkonen.

Tags: , , ,

Poate va intereseaza si...

Se pot urmari raspunsurile pentru acest articol prin RSS 2.0 feed.
Se poate lasa un raspuns, sau trackback de pe propriul site.

6 Raspunsuri la “Alt scenariu futurist”

 1. Stim cu totii cum e cu contractele din F1… aproape intotdeauna se pot rezilia inainte de termenul de expirare. Sunt aproape sigur ca Kubica, de exemplu, ar pleca in WRC, a spus de multe ori ca raliurile ii plac mai mult decat F1 :)

 2. LM

  @Daniel Popescu: bag mina in foc ca si Kimi s-ar descurca prin raliuri, nu mai zic de Kovalainen. In schimb pe unii gen Alonso sau Massa nu ii vad decit intr-o serie pe circuit, asa am eu impresia

 3. mad79

  ce ar fi daca s-ar duce catre indy sau champcar?

 4. LM

  @mad79: nu ar fi deloc exclus. nu stiu insa cit de motivati ar fi sa alerge acolo. ma uit, de exemplu, la montoya, care s-a dus in nascar si nu a rupt gura tirgului. daca nu ma insel, mansell este unul dintre putinii piloti de top din Formula 1 care s-au dus in State si au avut rezultate

 5. mad79

  @LM
  iti spun eu o motivatie,care te face sa uiti si de maica-BANUL!si stim ca in cursele din America se plateste foarte bine!

 6. LM

  @mad79: cred ca depinde de ce isi doreste fiecare. daca e vreunul care vrea sa stringa cit mai multi bani, probabil ca o sa alerge oriunde va fi bine platit.

Adauga un raspuns

Switch to our mobile site