Cine va comenta Formula 1 la Digi Sport?

25-10-2010, categoria Formula 1, Media

Cu citeva luni in urma v-am anuntat in premiera ca Digi Sport a cumparat drepturile TV pentru Formula 1, pe care o vor transmite in perioada 2011-2013. Multi dintre voi au intrebat atunci cine va comenta cursele. Ei bine, acum am si raspunsul: Florin Ion si Antal Putinica. Evident, rasturnari de situatie mai pot avea loc pina la inceputul sezonului viitor, dar cel putin deocamdata – conform surselor mele – acesta este cuplul de comentatori pe care Digi Sport se bazeaza pentru Formula 1.
Stiu ca multi va intrebati ce va face Dan Alexandrescu, dar in acest moment nu stiu daca au fost ceva discutii intre Digi Sport si el.
Florin si Antal comenteaza de mai multi ani motorsport si sint convins ca toti cei care urmariti si transmisiunile Eurosport ii stiti bine. In plus, eu ii cunosc foarte bine pe amindoi si sint sigur ca isi vor face treaba in mod constiincios. Acestea fiind zise, cum vi se pare viitorul cuplu de comentatori pentru Formula 1? Aveti alte preferinte?

Tags: , , , ,

Poate va intereseaza si...

Se pot urmari raspunsurile pentru acest articol prin RSS 2.0 feed.
Se poate lasa un raspuns, sau trackback de pe propriul site.

7 Raspunsuri la “Cine va comenta Formula 1 la Digi Sport?”

 1. [...] This post was Twitted by SorinGrumazescu [...]

 2. [...] This post was mentioned on Twitter by Sorin Grumazescu, Laurentiu Mandu. Laurentiu Mandu said: Cine va comenta Formula 1 la Digi Sport?: Cu citeva luni in urma v-am anuntat in premiera ca Digi Sport a cumparat… http://bit.ly/9LJdjz [...]

 3. Nu pot decat sa ma declar mai mult decat multumit, oricine il ia pe Michi si ii da un concediu permanent este eroul meu! Am trecut si pe RDS in asteptarea anului urmator. Michi isi va putea vedea de manageriat in felul asta si nu ne va mai deranja cu aberatiile sale despre chelia lui Horner, prietena lui Hamilton sau discutia sa intre 4 ochi cu Vettel.

  Laurentiu, nu doar mie, ci multora, ne-ai facut cea mai mare bucurie a anului. E ca si cum Craciunul ar fi venit mai devreme :) Multumim.

 4. LM

  @Liviu: atita timp cit nu vrei sa pun pe blog si o poza cu mine imbracat in Mos Craciun, nu pot decit sa ma bucur pentru fericirea ta! :)

 5. [...] ai Formulei 1 la Digi TV vor fi Antal Putinică (apreciat de fanii MotoGP) și Ion Florin. Laurențiu Mandu, cel care ne-a anunțat pentru prima oară de încheierea contractului dintre F1 și DigiTV îi [...]

 6. radu

  fara Miky Alexandrescu, incredibil :D in sfarsit un sezon la care ma voi putea uita fara sonor dat la mute

 7. LM

  @radu eu va trebui sa caut cursele pe net, pentru ca nu sint abonat Digi si nici nu am de gind sa devin

Adauga un raspuns

Switch to our mobile site