Funny Formula 1 – Luca Badoer, episodul 2

27-08-2009, categoria Formula 1

Fara Luca Badoer, Formula 1 ar fi fost fara sare si piper in aceasta vara. Dupa tot ce s-a intimplat la Valencia, saga continua si la Spa-Francorchamps. Unul dintre oamenii revistei Autosport prezent la fata locului a fost martorul unui eveniment foarte tare: Luca Badoer a ajuns astazi dimineata la poarta circuitului, dar nu avea badge-ul la el. Drept urmare, italianul a trebuit sa duca munca de convingere cu oamenii de la Security ca este pilot la echipa Ferrari si ca trebuie sa intre. Acum nu stiu daca baietii de la poarta l-au recunoscut sau nu, cert este ca ei isi faceau treaba cu seriozitate. La Formula 1, nimeni nu intra in paddock fara badge-ul de acces, la fel cum nici un spectator nu poate intra in tribune fara biletul aferent.
Ce mai poate urma pentru “Look How Bad You Are”?!… Numai Dumnezeu stie… poate ajunge in boxe la o alta echipa si se mira de ce nu il gaseste si pe Kimi acolo!

Tags: , , ,

Poate va intereseaza si...

Se pot urmari raspunsurile pentru acest articol prin RSS 2.0 feed.
Se poate lasa un raspuns, sau trackback de pe propriul site.

2 Raspunsuri la “Funny Formula 1 – Luca Badoer, episodul 2”

  1. A intrat cu o legitimatie pe care era scris numele “Frank Spencer”. Numai in pielea lui badoer sa nu fii in perioada asta.

  2. LM

    @Daniel Popescu nu mai conteaza cu ce legitimatie a intrat. cum poti sa uiti sa iti iei badge-ul cu tine?! cred ca oricare dintre noi, daca am merge la un eveniment de orice natura unde am avea acces doar pe baza unui badge, acesta ar fi primu lucru pe care l-am lua cu noi din camera de hotel…

Adauga un raspuns

Switch to our mobile site