Scoala de fotografie

3-03-2010, categoria Personal

Uite ca a aparut asa ceva si in Romania! Scoala de fotografie Freelancer. Chiar daca se fac niste cursuri de fotografie si pe la alte facultati, nu stiu sa mai existe pe la noi o scoala privata dedicata acestei arte. Ideea mi se pare foarte tare, sper sa si mearga, mai ales in conditiile economice actuale.

Pentru cei interesati, pe linga informatiile pe care le gasiti pe site-ul scolii, o sa va dau citeva “inside information”. Tipul care o face, Dan Besliu, este un fotograf cu experienta. Nu vreau sa-i fac reclama, dar am lucrat ani de zile cu el – la ProSport si la Supercar – si stie ce sa faca cu un aparat foto. Daca veti urma cursurile, inarmati-va si cu rabdare. Poate ca prima impresie o sa fie ca aveti de-a face cu un individ diliu si usor dus. Si eu era sa-l bat cu niste ani in urma… :) Dar stie meserie. O sa ceara mult de la voi, stiu asta pentru ca am incercat si eu sa ma apuc de facut poze impreuna cu el. Insa la mine nu a fost sa fie, sint facut mai degraba sa apreciez o poza, sa aleg ce poze sa public, dar nu sa le fac cu mina mea.

Asa ca mergeti cu incredere, daca sinteti pasionati de fotografie. Nu cred ca o sa va para rau!

Tags: ,

Poate va intereseaza si...

    Nici un post similar (inca)
Se pot urmari raspunsurile pentru acest articol prin RSS 2.0 feed.
Se poate lasa un raspuns, sau trackback de pe propriul site.

3 Raspunsuri la “Scoala de fotografie”

  1. daca e sa ma gandesc bine si eu am vrut sa te bat odata…doar ca esti cam mare. altfel te astept la scoala sa inveti si tu ca lumea o meserie… :) )

  2. Eu v-as bate pe amandoi, se pune? As merge la Dan sa invat naibii sa fac o fotografie a unei masini in miscare, dar mi-e ca asta vrea si bani si nici nu ma invata ce vreau eu….

  3. LM

    @Corvin fi sigur ca vrea bani, parca nu il stii… :) si o sa te invete ce vrea el, ca poate ce vrei tu sa inveti nu stie el… :)

Adauga un raspuns

Switch to our mobile site